tisdag, oktober 14, 2008

På tal om ytterligheter som möts-Moderater stöder MEK!


Nu har det hänt igen! Att den iranska Muhajeddin Khalq återigen kommit på tapeten i SvD Brännpunkt, numera beskyddad av Moderaterna!


Halleluja, nu börjar det bli riktiskt komiskt. Vi har haft anledning att ta upp denna organisation tidigare i den här spalten och jag har frenetiskt försökt leta upp den igen, vilken var både avslöjande och rätt kul faktiskt med en bra film med intevjuade MEK-medlemmar bl.a i USA, vilket kom att säga en hel del..


Eftersom dessa liksom tidigare vill få sin terroriststämpel struken, vilket de nu rakt inte förtjänar, eftersom de gödslas ned med pekuniära bidrag från CIA för att tjäna dess mål att destabilicera Iran. Så det är bra onödigt att efter Fps besök i Paris nu också moderaterna skall behöva gå på pumpen.


Riksdagsledamöter från Fp har alltså frikostigt blivit inbjudna till Paris av de generösa medel som organisationens kungalika ledarpar i Paris fått sig tilldelade av CIA.


Ibland tycker jag de har drag av KFMLs yttersta kinesgren på den tid det begav sig, om bara krisen hade fortsatt att utvecklas, då skulle kanske också vi idag ha ståtat med något liknande.


MEK uppkom från början ur den iranska yttersta vänsterns studentrörelse efter frigörelsen från shahen till de efterföljande mullorna, och har dessutom varit djupt inblandade i den årslånga ockupationen av den amerikanska ambassaden på den tid det begav sig. För detta blev de terroriststämplade av USA, tills helt nyligen faktiskt, nu enligt tesen "min fiendes fiende är min vän".


Med en sjuk top-down disciplin finns de numera i läger i de östkurdiska bergen och under Saddams tid förfogade de över egna stridsvagnar från vilka de eldade på mot Iran. Numera är de inte ens till någon större nytta för USA i att destabilisera Iran, även om de dödar en och annan soldat därifrån och presenterat en dator med "bevis", som aldrig lämnats ut till oberoende granskning, om iranska ritningar på en kärnvapenbomb.


Synd det inte gick att få upp den tidigare bloggsidan, där även filmer, bra sådana, presenterades om denna lite kusliga organisation med sina många utbildade och under ytan fanatiska människor vilka även häckar här i Sverige.

Etiketter: