tisdag, maj 24, 2011

Ta dig i häcken Bildt om Libyen!


Vår patentförnäme så kallade representant Carl Bildt poppar åter upp med sina förnumstigheter. Denna gång för att vara med och bomba Libyen.

Vad är det med karln egentligen? Har USA lovat honom oljekocessioner i utbyte framöver eller hur är det fatt???

Här kommer NATO helt självsvåldigt och bombar sönder ett land i svarta Afrika med dess folk och då av anledningar som hittills inte klart kunnat uttalas, utan massor av lögner smetats ut om att Khadaffi skulle vara förfärligt grym mot sitt eget folk. Så där plötsligt.

Jaha, om det ändå inte varit en så stor överdrift, handlar det om ack så vanliga klanstrider, men hur många regenter runt världen upplever inte något liknande, utan att för den skull all världens krigsflygplan kommer dit och bombar dom sönder och samman? Här ligger en jättestor hund begraven.

Hela statskassan har någon av NATOs stjärtgossar i Khadaffis regering redan forslat ut ur landet över till USA och nu är det bara oljekällorna som väntar på sina plundrare och att USA på sin höjd delar med sig till Bildt och alla hans presumptiva kompisar.

Det som inte redan USA tagit över vill säga, samtidigt som en av ministrarna allaredan snott med sig hela statskassan over there.

Vad skulle vi andra kunna göra, annat än att ta oss för pannan??? Hur hade VI kunnat påverka dessa idioter, också de i vår egen regering, som inte vågar säga ett skvatt, vars intressen gör att man som Bildt låter grötmyndig i public service TV och sedan springer benen av sig för dessa potentater därborta i det stora landet i Väst.

Bäst att inte säga mer nu i detta ämne.Ingrid Ternert

Etiketter: