fredag, maj 06, 2011

Usamas död lämnar frågetecken efter sig

Det meddelas nu att Bin Laden är död efter den beramade insats som Navy Seals genomförde mot hans hus i ett pakistanskt bostadsområde.

Samtidigt har man på plats i huset skjutit alla andra personer i familjens närhet och de övriga personer som befunnit sig i byggnaden.

Det har uppkommit kritik från amerikanskt håll, att man inte tagit en enda person levande, vilket hade kunnat bidra till vidare uppgifter om detta terrornätverk.
Men det är säkert ingen tillfällighet. USA vill naturligtvis inte offentliggöra sina egna tidigare nära kopplingar till organisationen, vilket naturligtvis skulle vara mycket intressant att få fler inblickar i...
Detta att nätverket genom kunskapare inom organisationen har kunnat fungera som en sköld för USAs egen ljusskygga verksamhet i arabvärlden. Redan nu har skämtlynnet brett ut sig, även vad gäller denna viktiga händelse.

Som detta med att "Bin Laden är död men hans bröder MarmeLaden, den något mörkare ChokoLaden och vegetarianen SalLaden fortfarande befinner sig på fri fot. Förutom dessa efterlyser man också hans kusin PinacoLaden och den något senile farbrorn Varfanvardetjag Laden".


Ingrid Ternert

Etiketter: