söndag, augusti 07, 2011

G7 nationernas finansministrar och CentralBankernas regeringar försöker ta över Libyen7 aug 2011..G7 nationernas finansministrar har hållit en brådskande telefonkonferens för att diskutera USAs ekonomi och EUs skuldkris och vilka effekter detta får på finansmarknaderna.

Sju ministrar med sina rådgivare från G7nationerna-Förenta Staterna, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Japan och Kanada -- höll en första runda samtal per telefon under söndagen och ska hålla ytterligare samtal på måndagen, rapporterar Reuters.

Delegaterna diskuterade också USAs kreditbetyg som Standard and Poors S&P, kreditvärderingsinstitut skrivit ner, samtidigt som det skett ett skarpt fall i aktiemarknaderna runtom i världen.

S&P sänkte på lördagen Förenta Staternas trippel-A kreditvärdebetyg för första gång i kreditvärderingens historia på grund av oron för landets skulder.

Institutet sa att USAKongressens plan för minskning av underskottet "inte gått tillräckligt långt för att stabilisera landets skuldsättning."

Föregående vecka kunde Wall Street uppleva den största nedgång under dagen som någonsin har ägt rum sedan första december 2008, då aktiepriserna föll i rädsla för att en ny ekonomisk härdsmälta skulle kunna inträffa.

Europeiska aktier fortsatte också att falla, då man befarat att Europas skuldkris skulle befinna sig bortom all kontroll, då Italien och Spanien möjligen blir nästa offer för en större kris. Hittills har redan Grekland, Irland och Portugal fått EUs understöd till räddning.

Ryssarna: NATO är för dum för att inse realiteter … vilket stämmer
av Lisa Karpova 2 augusti 2011 "Pravda"

- -Med Abdel Fatah Younis' kontroversiella död blev det fullständigt uppenbart att NTC är en uppsprickande,oorganiserad röra av inkompetens som inte ens kan hålla sitt eget folk under kontroll, än mindre driva ett land. Men försöker öppet säga till den brittiska regeringen, eller denna franska Napoleon in spe Sarkozy.

Bara tidpunkten visade idiotin i att erkänna en grupp skumma oorganiserade libyska terrorister som regering, då nyheten om dödsfallet kom i dagen efter att Gr Britain annonserat sitt erkännande, samtidigt som man förvisade libyska diplomater.

Terroristerna, idiotiskt refererade till som "rebeller" i västlig korporativ media, bekämpar nu häftigt varandra, så som var och en som velat se den verkliga bilden kunnat förutse. Hela tiden har de bekämpat varandra inbördes och detta nyliga dödsfall tjänade som en tankeväckare.

För alla praktiska ändamål är detta Nationella ÖvergångsRåd med CIAs betalda terroristlegosoldater, rakt igenom islamska extremister som opererar inom al Qaida, monarkister och förrädare ända till slutet. Deras terrorist-underlydande är som gjorda till förlorare, att besegras och då blir också NATO besegrat.

Men NATO fortsätter sina bombningar för att skapa ett maxiumalt lidande för Libyens civila befolkning. Att smyga in vapen i landet i klart brott mot FNs Resolutioner äger dessutom fortfarande rum. Man dumpade också en annan hög av denna smörja in i landet för flera dagars sedan. Tänker man fortsätta med det?

Det bör vara uppenbart att dessa som driver NATO, inte bara är deras kumpaner och militärt fullständigt misslyckade, utan det betyder något hur många de än dumpar in i landet, men detta är deras kampanj till att bryta ner det libyska folkets vilja, vilket får en motsatt effekt på befolkningen.

Denna blir mer och mer beslutsamma att stå emot korsfararnas koloniala aggression. Aldrig har Muhammed Khadaffi varit mer populär hos sitt folk eller hos miljoner över hela världen. Det är tydligt att det libyska folket är ett fint, nobelt, modigt och stolt folk, villigt att hålla ut. De går inte att besegra.

Inga sluskar eller skirstövlar från NATO, USA eller Europa ska tala om för libyska folket vilka som ska leda dom. Nato har ingen rätt att diktera och ställa krav. Det är dags för Nato att sätta stopp. Varje aktion, varje krig får dom bara djupare och djupare ner i kvicksanden av stinkande exkrementer, där de förtjänat vara alltsedan sina första aggressiva aktiviteter mot Jugoslavien under 1990talet.

Och medan vi talar om Jugoslavien, försöker man eventuellt skapa en förevändning för framgång i Kosovo.

Albanska kriminella, uppbackade av NATO, försöker stänga av två gränskontroller mellan Serbien och den serbiska delen av Kosovo. Och de albanska kriminella har stängt av vattenförsörjningen. Om deras egna skåp hade stått i brand, skulle de kanske vrida tillbaka vattnet.

Har dessa inte gjort nog skada, skapat nog med etnisk rensning av icke-albaner, tillräckligt med brott, mord, förstörelse och brott mot alla icke-albaner? Finns det inte nog med förstörda och skändade serbiska kyrkor?

Så naturligtvis, förutom att etablera Camp Bondsteel militärbas i Kosovo, har maffian kontrollerat den serbiska provinsen tack vare NATOslusket, och tjänar den droghandel som kommer in från Afghanistan. Ännu något som det stinkande NATO kan vara stolt över.

Hur kan någon med aldrig så liten intelligens och medvetenhet anse att NATO skall fortsätta existera, för att inte säga agera som Förenta Nationernas arm, som om de vore något annat än ett gäng kriminella?

NATOs kriminella försöker fullständigt rita om hundratals år av diplomatiska protokoll. Bing, vi skapar en regering här, bang, vi eliminerar en befolkning där. De sista rapporterna var att NATOs helikoptrar sköt mot allt som rört sig i Benghazi eftersom deras terroristklienter upphört att hänsynslöst döda civila, ungefär som under USAs bortdragande från Vietnam.

Dessa krigsförövares brott mot så många miljoner människor i Europa o MellanÖstern borde sändas till historiens slaskhink, att minnas med hat och hågkomst hur mycket mänskligheten frångått bilden av civilisation och gått tillbaka till barbari och våldsdåd.

Jag vill till exempel inte leva i en värld kontrollerad av barbariskt våld och djungelns lag, men detta är vad som sker, såvida inte NATO blir avvecklad och dragen sparkande och skrikande inför Internationella Brottsmålsdomstolen och glömmer denna sin idiotiska immunitet.

Av alla människor är inte dessa immuna mot sina åtal eller brotten mot fred och humanitet. Om Gud vill, kommer detta att ske under vår livstid och i en inte alltför avlägsen framtid.


övers Ingrid Ternert


Etiketter: