fredag, september 16, 2011

Klart med Greklandskrisen - men från och med nu får det vara nog...För vilken gång i ordningen under modern tid är det inte kris i Grekland med sina sk valda regeringar? Ändå vill idag Merkel i Tyskland i sin EUeufori till varje pris ha med detta EUs olydiga barn bland sina i övrigt plikttrogna medlemsstater däruppe i norr, som Tyskland t.ex och Sverige.

Vi häruppe skulle alltså få stå för fiolerna, vi skattebetalare.

Bidrag från EU heter det, men det är ändå vi som får stå för notan, den som tidigare gått raka vägen ner i feta grekiska ministerportföljer.

De borde få sig en varning, att nu får det definitivt vara nog! Det räcker nu, gör ni så här fler gånger stänger vi er ute och denna gång är det definitivt allvar!


Har ändå inte Merkel och de andra tyska ministrarna fått uppleva den tid då ingen grek betalat skatt, eftersom man visste den ändå gick raka vägen in i de grekiska ministrarnas egen lukrativa verksamhet?

För på den tiden betraktade politikerna därnere i Sydeuropa inkomster från de politiska uppdragen enbart som sin egen personliga egendom. Men det grekiska folket har åtminstone gjort uppror...


I.T

Etiketter: