söndag, april 29, 2012

Washingtons fabricerade räd mot bin Ladens läger. Hur kan man döda en som dog 2001?
28 april 2012
Washingtons fabricerade räd mot Osama bin Ladens läger i Pakistan var till för att lätta på det politiska trycket mot USas president Barack Obama, rapporterar Press TV.

James Fetzer, amerikansk filosof och fd marinkårsofficer, menar att Washington hade fabricerat räden mot bin Laden för att få bort allmänhetens intresse från “Obama som inte hade stängt Guantanamo, utan stationerat trupper i Pakistan och hade Osamas födelseattest, vilken blivit föremål för minutiös granskning”.

"Allt detta togs bort från framsidorna genom den fabricerade attacken mot lägret, där ingen någonsin sett Osama bin Laden. Hur kan man egentligen döda en man som dött 2001 - en andra gång?" sa Fetzer i en intervju med Press TV. Fetzer tillade att idén om att bin Laden blivit begravd i havet enligt muslimsk tradition var “befängd”."Det är respektlöst mot dessa kroppar som kan ätas upp av fiskar, hajar och andra kräftdjur", tillade han.

Obama påstod att Osama bin Laden hade dödats av amerikanska styrkor den 1 maj i sitt gömställe i Pakistan. En amerikansk tjänsteman förklarade senare att bin Ladens kropp hastigt begrovs i havet, och skröt falskt om att hans hastiga begravning var i enlighet med Islamsk lag, att begravas inom 24 timmar efter döden.

I vilket fall är inte begravning till sjöss någon islamsk vana och Islam har ingen tidsram för begravning. “Det är synd och skam att man kommit på Förenta Staterna med den ena lögnen efter den andra. Vi ser ut att tillbringa mer tid med att försöka försvara lögner, än vi löser verkliga problem i världen och detta är ännu ett exempel”, avslutade han.övers Ingrid Ternert

Etiketter: