fredag, maj 11, 2012

7 eller 8 nya immigranter utförde gängvåldtäkt av svensk kvinna

12 april 2012 ArabNyheter Svensk mainstream-media försöker uppenbarligen ge så lite publicitet som möjligt åt detta fruktansvärda brott, och är mer intresserad av attackera olika svenskar för att göra politik av det som hänt.

Nationalisterna säger att allt är resultat av massinvandringen, och att det förstör svensk etik och kultur, och till slut svenskar som etnisk grupp eller folk.

Nationalisterna, här anti-sionister, här anti-sionist, och här sionist är de enda som täcker detta fruktansvärda brott med full information, och påstår också att det som hände är racism mot svenskar.

Och för denna mainstreammedia kallas dom alla "racister" eller "Nazi", även de som tycker att alla etniska grupper eller folk har samma rätt att leva, och ingen bör stå över den andre.

Som palestinier är jag stolt över att vara palestinsk, och jag vill inte att vårt folk blir förstört av massimmigration av judar eller något annat folk. När vi får tillbaka vårt land kommer vi välkomna folk från andra delar av världen, men inte på ett sätt som förstör vårt land.

De får inte bli för många, och de måste rätta sig – inte nödvändigt assimileras – till vår kultur. Palestinier har under sin histora haft olika religioner, kristna, muslimer, judar och mer, och levat i fred tillsammans. Före de judiska sionistiska bosättarna från Europa och USA kom och stal vårt land.

Jag tycker att mainstream media i Sverige agerar kontraproduktivt i detta fall, eftersom alla i Sverige känner till problemen med massinvandring, men vågar inte tala om det för att bli betraktade som “extremister”, “Nazister” eller liknande, då många bara bryr sig om sitt eget land och folk. Jag tror det bästa är en öppen diskussion om problemen.

Och varför inte arbeta mot de kriminella nykoloniala krigen som har en så stor del i problemen med mass immigration i Västländer, istället för att delta i dem?